Brian Priske smider KÆMPE bombe: Afviste cheftrænerjob i denne Superliga-klub i sommer

The perfect guide to the casino

Brian Priske smider KÆMPE bombe: Afviste cheftrænerjob i denne Superliga-klub i sommer

Foto: Ritzau Scanpix



Det kom som lidt af et chok, da FC Midtjylland valgte at stoppe samarbejde med Kenneth Andersen, efter han havde fået en rigtig fin start på Superligaen.

Assistenttræner Brian Priske, endte med at overtage styringen i klubben, og selvom Claus Steinlein har udtalt, at man er på jagt efter en permanent træner, så er man åben over for, at Brian Priske fortsætter i klubben, hvis der er succes i samarbejdet. Det kunne dog været endt meget anderledes, afslører Brian Priske selv.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er til Horsens Folkeblad, at den nuværende FC Midtjylland cheftræner afslører, at han afviste et tilbud fra AC Horsens, om at blive cheftræner i klubben. Altså blot få måneder før, Priske overtog i FC Midtjylland, afviste han et tilbud fra Horsens.

– Jeg forhandlede med AC Horsens om at blive cheftræner i sommer, men jeg endte med at følge min mavefornemmelse og sige nej tak, siger Priske til Horsens Folkeblad.

Bo Henriksen siger, at det var hans egen idé at hyre Brian Priske, så han selv kunne koncentrere sig om køb og salg af spillere.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Brian Priske har i to omgange været assistenttræner i FC Midtjylland, og har også i en årrække været assistenttræner for FC København. Faktum er altså bare, at efter Priske overtog tøjlerne i Herning, er det blevet til tre sejre over Lyngby, Brøndby og SønderjyskE, og derfor altså maksimumpoint.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top