The perfect guide to the casino

Tottenham afslører: Eriksens fremtid afgøres i dag

Foto: Ritzau Scanpix


Christian Eriksens fremtid afgøres angiveligt i dag.

Sagaen om Christian Eriksens eventuelle skifte væk fra Tottenham har varet hele sommeren, hele året nærmest, men lørdag (i dag) afgøres det, om han bliver.

Det siger manager Mauricio Pochettino, selvom transfervinduet i eksempelvis Spanien først lukker mandag.

Christian Eriksens fremtid er stadigvæk ikke kommet på plads, men det gør den ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino altså i dag.

– Lørdag ved vi, om Christian bliver hos os eller ej, siger Spurs-manageren ifølge engelske The Telegraph i et langt interview som fortsætter herunder:

– Det er det vigtigste. Senere, søndag, er der kamp, og så er der ikke tid til rigtig at gøre noget, mener argentineren, der mener, Eriksen godt kan spille søndagens kamp mod Arsenal uden at blive distraheret. Om han så spiller er en anden ting.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Han arbejder hårdt. Det er min vurdering, sammen med staben.

– Hvis vi beslutter, at han skal spille, er det fordi vi mener, han kan præstere, som vi forventer. Men man har ikke altid ret i sin vurdering. Men hvis nogen har informationen til at tage den beslutning, så er det os.

– Folk kan spørge, hvorfor vi spiller med Christian. Holdkammerater kan spørge, hvorfor vi bruger Christian når rygtet siger, at han rejser. Chef, hvorfor spiller jeg ikke, når Christian vil væk, når han overvejer at rejse?

– I den situation er der mange interne ting, der kan ske, som jeg ikke kan viderebringe til her, så I kan viderebringe det til fansene.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Den eneste måde, vi kan arbejde hårdt sammen, er ved tillid til vores beslutning, vores vurdering. For det er virkelig vanskeligt, siger Mauricio Pochettino.

Christian Eriksen har hele sommeren igennem været rygtet til enten La Liga eller Ligue 1, hvor at PSG angiveligt vil bruge ham som en erstatning for Neymar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top