Pukki har ikke glemt sin tidligere klub: Brøndby-tiden var altafgørende for mig

The perfect guide to the casino

Pukki har ikke glemt sin tidligere klub: Brøndby-tiden var altafgørende for mig

Foto: Ritzau Scanpix


Teemu Pukki har kun ros tilovers for tiden I Brøndby, som han kigger tilbage på i et stort interview.

Sidste sommer var det et endegyldigt farvel til Teemu Pukki i Brøndby, som efter fire år i klubben valgte at skifte til Norwich City i England.

Målnæsen huskede han i den grad at pakke med ned, og siden har han bombet Norwich op i Premier League, hvor at i sæsonens første to kampe har scoret hele fire mål.

Den store succes er dog ikke steget ham til hovedet, og i et interview med engelske Daily Mail tænker han tilbage på tiden i Brøndby, som han hylder og takker af hele sit hjerte.

– De fire år i Brøndby var mentalt altafgørende for mig. Jeg scorede ni mål i de to føste sæsoner, og så fik vi en ny træner. Alexander Zorniger. En tysk fyr.

– I de næste to sæsoner scorede jeg 20 og 17 mål. Han trak spillerne til sig, han fik os i så god form, og det gik op for mig, at defensivt arbejde var godt for mig, siger Pukki ifølge Daily Mail.

Han afslører også at han var tæt på at forlænge med Brøndby, men at han simpelthen blev nødt til, at tage chancen og eventyret i England.

– Nogle hold havde spioneret på mig. De prøvede at hente mig, men vi gjorde det godt i Brøndby, og klubben ville holde holdet sammen. Brøndby tilbød mig en ny kontrakt, men jeg ville se, hvad der opstod af muligheder i løbet af sommeren.

– De ville have mig til at blive, og jeg var lige ved at beslutte at blive, for jeg kunne så godt lide at være der – men jeg ville have en ny oplevelse. Det var årsagen til, at jeg forlod Brøndby og tog til England, siger Pukki.

Teemu Pukki har i sæsonens første to Premier League-kampe scoret hele fire mål, og derfor er han topscorer i ligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top