WHAT?! Christian Eriksens personlighed kan ødelægge drømmeskiftet

The perfect guide to the casino

WHAT?! Christian Eriksens personlighed kan ødelægge drømmeskiftet

Foto: Ritzau Scanpix


Transfervinduet i England er lukket, og dermed er det endegyldigt, at Christian Eriksen ikke skifter til Manchester United denne sommer.

Derfor betyder det dog ikke, at Eriksen er at finde i Tottenham, når transfervinduerne rundt omkring i Europa lukker. Maurizio Pochettino har netop udtalt, at han ikke ser frem til at miste en spiller med et år tilbage af kontrakten, som han ikke nævner navnet på, men som flere medier kun kan tyde på, er danske Christian Eriksen. Pochettino mener, at Totenham er sårbare, hvis de mister spilleren(Eriksen, red.), men at man må være forberedt på det.


To af kandidatterne til Eriksen er at finde i Spanien, hvor begge Madrid-klubber er blevet nævnt. Ifølge Evening Standard, så skulle interessen fra Real Madrid være mere eller mindre død pt. Atlético Madrid skulle også fravælge Christian Eriksen, men ikke på grund af hans fodboldevner, men at Eriksen simpelthen skulle være for ‘kedelig’.

Atlético Madrid skulle ifølge Evening Standard, være mere varme på James Rodriguez, da han skulle have mere potentiale uden for banen. Rodriguez kan sælge flere trøjer end danskeren, og er utrolig populær i Sydamerika. Imens Eriksen har omkring 1,5 millioner følgere på Instagram, så lyder colombianerens tal på næsten 43 millioner følgere. Derfor mener avisen at vide, at Eriksen simpelthen bliver fravalgt, på grund af hans evner uden for banen.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top