Pione Sisto afslører: DERFOR afviste jeg kæmpe milliontilbud fra Premier League

The perfect guide to the casino

Pione Sisto afslører: DERFOR afviste jeg kæmpe milliontilbud fra Premier League

Foto: Ritzau Scanpix


Det står efterhånden klart, at Celta Vigo gerne vil af med danske Pione Sisto. Det blev dog ikke lige i denne her omgang, da Sisto skulle have afvist buddet, der kom fra en Premier League klub.

Radio Galega skrev forleden, at en unavngiven Premier League klub, havde budt 75 millioner kroner på Sisto, og tilbudt ham det dobbelte i løn. Den var Celta Vigo hurtig til at acceptere, men ærger sig dog over, at Sisto afviste. Nu har danskeren afsløret hvorfor.

På en Instagram-story skriver danskeren således, at ‘Det stikker dybere end at jagte penge. Ja jeg sagde nej til endnu et ‘million-dollar’ tilbud. Jeg repræsenterer nok noget andet.’


Dermed bekræfter Sisto rygterne, og bekræfter også, at han ikke blot går efter pengene, når en ny klub skal vælges. 24-årige Pione Sisto kom til Celta Vigo i 2016, og har kontrakt frem til sommeren 2021. I Celta Vigo er det blevet til 112 kampe, hvor det blot er blevet til 14 mål og 14 assists.

Det er altså både målene og assistsne, der mangler fra danskerens side, og samme fortælling er det på landsholdet, hvor det i 21 landskampe, er blevet til et enkelt mål og tre assists.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top