Officielt: José Mourinho får nyt job - Takker ja til etårig aftale

The perfect guide to the casino

Officielt: José Mourinho får nyt job – Takker ja til etårig aftale

Foto: Ritzau Scanpix


José Mourinho har haft utrolig meget succes i sin trænerkarriere, men måtte se sit sidste job i Manchester United, slutte på en mindre heldig måde. Siden december måned, har han været uden job, men nu har han fået styr på fremtiden.

Mourinho er blevet sat i forbindelse med et skifte til Serie A og Ligue 1, hvor Roma, Lyon og andre klubber er blevet nævnt. Nu er det dog bekræftet, at han fortsætter karrieren i England. Det bliver dog ikke i en rolle som træner.

I stedet skal han være en del af teamet på Sky Sports, hvor Mourinho skal agere ekspertkommentator sammen med folk som Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness og Jamie Redknapp. Hans første opgave bliver mødet mellem hans to tidligere klubber, Manchester United og Chelsea. Mourinho har udtalt følgende om sin beslutning.

– Premier League er en speciel liga for mig. Det kræver så meget at vinde den, og du kan ikke tage øjnene fra kampene. Sky Sports er Premier Leagues hjem, og det er en glæde for mig at blive en del af holdet og hjælpe til at forstå og forklare, hvad der sker i hver enkelt kamp. Fodbold er en kæmpe passion, der betyder så meget for fansene. Jeg ser frem til at være en del af Premier League med fansene, indtil jeg igen vender tilbage til min plads på sidelinien,« siger Mourinho til sin kommende arbejdsgiver


José Mourinho bekræfter derfor også, at han har planer om at vende tilbage i rollen som træner, men at det ikke bliver ligenu. Det er ellers ikke fordi, at han ikke har haft nogen tilbage men den tidligere FC Porto, Benfica, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United træner, valgte altså Sky Sports i første omgang.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top