Frank Lampard vil trodse transferforbud - Vil hente to Premier League-stjerner til januar for næsten 1 milliard

The perfect guide to the casino

Frank Lampard vil trodse transferforbud – Vil hente to Premier League-stjerner til januar for næsten 1 milliard

Foto: Ritzau Scanpix


Frank Lampard fik ikke meget at arbejde med, da han overtog jobbet i Chelsea. Christian Pulisic kom til holdet, efter han blev lejet sæsonen ud til Dortmund, efter købet blev officielt i januar.

Chelsea solgte Eden Hazard, men havde ikke de store muligheder for at erstatte ham, da de har haft et transferforbud, som har gjort det umuligt at hente en erstatning. Det stopper dog ikke Frank Lampard i, at kigge efter erstatninger, og planen skulle være, at appellere forbuddet, så man igen kan handle til januar.

The Telegraph skriver, at Chelsea jagter Nathan Ake, efter salget af David Luiz. Prisen skulle være 40 millioner pund eller omkring 320 millioner kroner. Det kan dog meget vel vise sig, at skiftet først kan blive officielt til sommeren 2020, grundet Chelseas transferban.


Nathan Ake er dog ikke den eneste spiller, som Lampard skulle jagte. Ifølge The Sun, så håber Chelsea på, at kunne hente Wilfried Zaha i Crystal Palace, også til januar. Han kunne meget vel være manden, der dermed kommer til at erstatte Eden Hazard. Crystal Palace krævede dog omkring 80 millioner pund eller omkring 640 millioner kroner i det netop afsluttede transfervindue, og derfor skal prisen nok derop omkring.

Wilfried Zaha har kontrakt med Crystal Palace indtil 2023. I Palace er det blevet til 53 mål og 65 assists i 323 kampe. Han har dog også været i Crystal Palace i størstedelen af karrieren.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top