Lykkelig Teitur afslører: Her er min kæreste

The perfect guide to the casino

Lykkelig Teitur afslører: Her er min kæreste

Den færøske reality-hunk afslører endeligt lidt detaljer om sin nye flamme.

I sidste uge kom det frem, at ‘Paradise Hotel’-vinderen anno 2019, Teitur Skoubo, havde fundet en ny kærligheden oven på bruddet med Christel Trubka.

På daværende tidspunkt var han dog sparsom med detaljerne om den heldige pige, men nu fortæller humørbomben altså lidt mere om den nye kvinde i hans liv, som han nu mere eller mindre er i et fast forhold med:

– Vi har hygget, spist godt mad og vi har sgu drukket lidt. Og så har vi snakket om tingene og er blevet enige om, at vi er eksklusive, siger han til Realityportalen.

– Hun er først i 20’erne og meget smuk. Lige præcis min type udseendemæssigt. Hun har nogle virkelig smukke øjne – sådan et skandinavisk udseende. Flot, sød og god krop, siger Teitur og griner.

– Vi har det godt sammen. Hun er sgu lige det, som jeg har søgt. Hun fik fejet benene væk under mig meget hurtigt. Jeg gider ikke sige alt for meget lige nu, men jeg kommer nok til at vise hende frem inden alt for lang tid. Tror jeg, siger ‘Paradise’-stjernen, der altså ikke er helt klar til at vise hende frem endnu.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top