WHAT?! Skal Türker og Sarah Tiedt giftes? Se det afslørende billede her

The perfect guide to the casino

WHAT?! Skal Türker og Sarah Tiedt giftes? Se det afslørende billede her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


De er nomineret til ‘Årets Par’, og så er den ene aktuel i den nyeste sæson af ‘Paradise Hotel’.

Den nu tredobbelte ‘Paradise Hotel’-deltager og ‘Robinson’-deltager Türker Alici kan fanges på Viafree fra den 1. januar, når ‘Paradise Hotel’ 2020 skydes igang. Türkers deltagelse fik mange til at vende øjne, da han i Danmark danner par med ‘Paradisoen’ Sarah Tiedt, og ikke må deltage i ‘Paradise’ imens man har en kæreste.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Sarah og Türker fandt dog først sammen efter Türkers deltagelse, og derfor var der ingen ugler i mosen. Det celebre par er begge et hit på Instagram, og nu har Sarah fået sine 136.000 følgere til at gå lidt amok. På sin Instagram-story har hun nemlig delt to videoer, der har startet hele kaosset.

På den første video spørger Sarah sine følgere, hvorfor de tror hun er så glad, og har efterfølgende delt en anden video, hvor hun giver svarmuligheder. Her kan man enten svare, at hun har fået et nyt job, eller at Türker har friet til hende.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Det har altså fået flere til at tro, at Sarah og Türker muligvis skal giftes, og derfor venter flere i spænding på, at Sarah afslører grunden til, at hun er så glad.

Du kan se meget mere til Sarah Tiedt her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top