Blond dansebabe blev kærester med kendt skuespiller: Jeg var ikke utro!

The perfect guide to the casino

Blond dansebabe blev kærester med kendt skuespiller: Jeg var ikke utro!

Foto: Ritzau Scanpix.



Så er den nye sæson af ‘Vild med dans’ i fuld gang, og her kan vi følge en række kendisser prøve at mestre en masse forskellige danse, over de næste par uger.

Et af de nye par til denne sæson, er bokseren Mikkel Kessler, som har fået den yndige Mille Funk som dansepartner. Mille Funk danner par med en af hendes tidligere Vild med dans partneren, skuespiller Mathias Käki, som blandt andet er kendt for serien ‘Norskov’. Da Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i Vild med dans, dannede Mille Funk par med en anden fyr privat, men kort efter Mathias og Mille begyndte at danse sammen, blev Mille Funk single.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det satte så gang i rygterne, om Mille Funk og Mathias Käki var en ting, før hendes andet forhold var slut, og det er et rygte, som hun har skulle høre meget på. Mille er en af de nyeste deltagere i TV3 programmet ‘Til middag hos’, og det er her, at hun kommenterer på rygterne, og afviser alt.

– Jeg havde faktisk en kæreste, dengang Mathias og jeg skulle danse sammen, så for mig var det slet ikke noget, jeg så, før et godt stykke tid efter. Jeg tror godt, jeg kan sige, at Mathias måske lidt hurtigt synes, at jeg var lidt sød, men jeg tænkte ikke rigtig i de baner. Rent faktisk var det en lidt svær tid for mig. Efter ‘Vild med dans’ var slut, så gik der ikke så længe, så valgte min ekskæreste og jeg at gå fra hinanden. Vi havde været sammen i otte år. Vi var ikke uvenner. Vi var bare endt med at være mere venner end kærester, og det var en mega svær beslutning for mig, og jeg havde det super dårligt i den periode, og jeg endte faktisk lidt med at lægge Mathias lidt på is i en periode, for jeg skulle lige finde mig selv efter det her brud, lyder det fra Mille Funk i programmet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Problemet for Mille Funk har været, at hun har været bange for, hvad andre tænkte, til trods for, at hun selv ved, at der ikke er foregået noget forbudt. Derfor var hun ked af, at nogle medier udstillede det sådant, så hun i sidste ende blev udstillet forkert, da hendes og Mathias fandt sammen.

– Jeg var ret påvirket af, hvad andre mennesker ville tro om mig, for jeg vidste jo godt, at hvis jeg endte med at finde sammen med Mathias, så ville alle tro, at det startede dengang, vi dansede sammen, og at jeg nok var min kæreste utro. Det havde jeg det rigtig, rigtig svært ved. For det kunne jeg aldrig finde på. Det strider imod alt i min person.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top