Fodbold og dart giver skillinger til dig

The perfect guide to the casino

Fodbold og dart giver skillinger til dig

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: En fodboldkamp fra Premier League og en VM-kamp i dart er to solide bets, der kan give skillinger til din tegnebog.

Wolverhampton – Manchester City – Manchester City scorer over 1,5 mål

Liverpool fører Premier League stort og vandt senest torsdag 4-0 ude over Leicester. Men Manchester City har ikke givet op endnu.

Vi er trods alt kun halvvejs i sæsonen, og begynder Liverpool at vakle, er Manchester City holdet, der står parat til at æde dem.

De sidste to års engelske mestre demonstrerede i deres seneste kamp – som også var mod Leicester (3-1) – nok en gang, at holdets topniveau er meget højt. I skudforsøg vandt de regerende mestre 23-5 over ligaens nummer to!

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Ingen scorer så meget som Manchester City

Derfor får Wolverhampton også deres sag for, når Manchester City kommer på besøg fredag. Og Manchester City har revanche til gode, for Wolverhampton vandt kampen på Etihad med 2-0 tidligere i denne sæson.

Det er dog samtidig den eneste kamp, som Manchester City ikke har scoret i denne sæson. De er fremdeles Premier Leagues mest scorende mandskab med 50 mål i 18 kampe. Liverpool står til sammenligning på 46.

Vi tager ikke stilling til, om Manchester City får deres revanche. Vi tror bare på, at de laver to mål eller mere. Og det honorerer bet365.com med det pæne odds 1,40.

Statistik i denne sæson:

Wolverhampton (nummer 8) V6 – U9 – T3
Manchester City (nummer 3) V12- U4 – T2

Sådan gik det i sidste sæson:

Wolverhamoton – Manchester City 1-1

Gary Anderson – Nathan Aspinall 1 (handicap 1,5-0)

Der er ikke så meget fodbold i dag, men så er det jo godt, at der er gang i en anden idrætsgren – nemlig dart. Her afvikles der VM, og der er en meget interessant kamp på programmet i dag.

Vi er nået til fjerde runde, hvor den tidligere dobbelte verdensmester, den 39-årige skotte Gary Anderson, skal møde den fremstormende englænder, Nathan Aspinall, der er 28.

Gary Anderson er nummer fem på verdensranglisten, mens Nathan Aspinall er nummer 12, så den regerende mester er svag favorit.

De har mødt hinanden en enkelt gang i år, hvor Nathan Aspinall vandt. Det var i Players Championship i Irland, som dog er en et-sæts-turnering, mens der i VM spilles bedst af flere sæt.

I Irland vandt Nathan Aspinall 6-3, så Gary Anderson ved, at han er farlig.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Tæt VM-kamp venter

I første runde af årets VM var Gary Anderson oversidder, hvorefter han fejede gulv med nordireren Brendan Dolan med 3-0. Men i tredje runde havde skotten store problemer med englænderen Ryan Searle, der var foran 3-1 i sæt, inden det lykkedes Gary Anderson at nappe tre sæt på stribe og score et imponerende gennemsnit på 99,85 pr. runde (tre pile).

Nathan Aspinall havde nu også visse kvaler i sin kamp i tredje runde mod polske Krzystof Ratajski. Den kamp slutted også 4-3 i sæt, og Nathan Aspinall havde et gennemsnit på 98,45 pr. runde.

Vi forudser en tæt kamp med Gary Anderson som svag favorit. Bet365.com giver 1,36 på handicap-oddset, og det betyder, at Gary Anderson vinder med sejr eller med et nederlag på et enkelt sæt.

Odds tips:

Det samlede odds for doublen er: 1,90.

Spil det her hos bet365,com

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top