El Desmarque: Tottenham klar på byttehandel - Eriksen og 223 mio. kroner for denne Real Madrid-stjerne

The perfect guide to the casino

El Desmarque: Tottenham klar på byttehandel – Eriksen og 223 mio. kroner for denne Real Madrid-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Efter Tottenhams seneste sejr over Brighton afslørede José Mourinho, at han kender til Christian Eriksens fremtid.

José Mourinho ville dog ikke afsløre, hvor Christian Eriksen fortsætter karrieren, og derfor er det stadig uvist, om Christian Eriksen er at finde i Tottenham efter transfervinduet i januar. Nu mener det spanske medie El Desmarque at vide, hvor Christian Eriksen kan ende med at fortsætte karrieren, hvis det stod ene og alene til Tottenham.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Ifølge mediet, så er Gareth Bale i snak med José Mourinho om et muligt comeback til Tottenham allerede til januar. Her kommer danske Eriksen ind i billedet, da Tottenham angivenligt skulle være klar til at tilbyde Christian Eriksen og 223 millioner kroner, for at få Gareth Bale sendt den modsatte vej. Det giver da også god mening, for da Mourinho blev ansat som træner i Tottenham, udtalte Gareth Bale sig yderst positivt om den ansættelse.

– At få Mourinho til klubben er et fantastisk statement for klubben. Jeg synes, at han er en ‘serial winner’. Tottenham vil vinde trofæer og jeg tror ikke der er et bedre partnerskab end Mourinho og Tottenham sammen, hvis de vil vinde trofæer, sagde han efter ansættelsen ifølge The Sun.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Der er ingen tvivl om, at Christian Eriksen gerne vil til Real Madrid, så det største problem ved denne byttehandel er, at Gareth Bale modtager en utrolig høj løn i Real Madrid, og derfor ikke forlader klubben for enhver pris.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top