Oddsforslag: Bayern kan vinde mesterskabet i denne runde - og sikre sedler til din tegnebog

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bayern kan vinde mesterskabet i denne runde – og sikre sedler til din tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Werder Bremen – Bayern München – Bayern vinder uden mål imod

– Bayern München kan vinde det tyske mesterskab for ottende gang i træk i denne spillerunde. Det sker, hvis de selv vinder i Bremen over Werder, og Borussia Dortmund onsdag taber mod Mainz 05. Det sidste er ikke så sandsynligt, men det første er til gengæld meget sandsynligt.

– Bayern har vundet samtlige kampe i samtlige turneringer siden nytår – bortset fra en hjemmekamp mod RB Leipzig, som sluttede 0-0. Uden moralsk støtte fra tilskuerpladserne får Werder Bremen det meget svært i en kamp mod et hold, der er bedre på samtlige pladser.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Bayern har spillet til nul – som det kaldes – i fem ud af de seneste otte kampe.

– Werder Bremen vandt ganske vist stort over Paderborn, der ser ud til at være fortabte i bunden af Bundesligaen. Men selvom Werder kæmper hårdt for at undgå nedrykning, er de her oppe mod en modstander af en anden kaliber. Bayern har scoret 19 mål i seks Bundesliga-kampe, siden den blev genoptaget i sidste måned. Werder Bremen havde inden kampen mod Paderborn lavet tre mål i fem kampe.

– Odds på Bayern-sejr fra bet365.com er forståeligt nok kun på 1,16. Men kombinerer man det med, at Werder ikke scorer, når vi op på det respektable 2,26. Risikoen ligger primært i, at Bayern hurtigt kommer stort foran, og at Werder kan få et trøstmål, fordi markeringerne bliver lidt løse. Men det er en risiko, der er værd at løbe.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Mandag kl. 20.30

Sådan ligger de

Werder Bremen nummer 17 (V7 U7 T17)
Bayern München nummer 1 (V23 U4 T4)

Bookmaker: bet365.com

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 452 kroner

Overskud: 252 kroner

(Øverst på siden kan du se en video med højdepunkter fra Bayern Münchens seneste sejr mod Borussia Mönchengladbach).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top