Oddsforslag: Pokaltæsk venter til fjerderangshold - og skillinger venter på DIG

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Pokaltæsk venter til fjerderangshold – og skillinger venter på DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: FC Saarbrücken – Bayer Leverkusen – Bayer Leverkusen vinder med mere end to mål.

– Her er der tale om en pokalsemifinale, hvor FC Saarbrücken fra regionalligaen (fjerdebedste tyske række) skal møde mægtige Bayer Leverkusen fra Bundesligaen.

– Normalt ville FC Saarbrücken have et hjemmepublkum i ryggen, men kampen skal afvikles uden tilskuere, og det er en ret stor fordel for Bayer Leverkusen, som oven i købet har spillet fem Bundesliga-kampe på det seneste. Regionalligaen er til gengæld indstillet, så FC Saarbrücken kan umuligt være i kampform.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– FC Saarbrücken har haft en svær vej til semifinalen. De har slået Jahn Regensburg og Karlsruher SC fra den næstbedste tyske række og FC Köln samt Fortuna Düsseldorf fra Bundesligaen, som de vandt over efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen.

– Holdet fører deres pulje i regionalligaen, hvor de har vundet ti ud af 12 hjemmekampe. Men her er de oppe mod en modstander af en helt anden kalibver. Alt tyder på en klar sejr til Bayer Lverkusen.

– Udeholdet tabte ganske vist til Bayern München med 2-4 i weekenden (se billeder fra den kamp i videoen øverst på siden). Men ellers har de vist glimrende form med tre sejre i de fem kampe, de har spillet siden Bundesligaens comeback – alle tre iøvrigt på udebane.

– Og Bayer Lverkusen er et målfarligt mandskab. Vi skal helt tilbage til november for at finde en kamp, hvor de slet ikke scorede.

Bet365.com giver et odds på 1.12 for sejr til Bayer Leverkusen i ordinær tid, og det er der jo ikke meget ved. Vi prøver at gå efter en sejr på mindst tre mål. Det giver odds 2,20, og det må der være en fair chance for.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 20.45

Sådan ligger de

Saarbrücken nummer 1 i Regionalligaen (V18 U1 T4)
Bayer Leverkusen nummer 5 i Bundesligaen (V17 U5 T8)

Bookmaker: bet365.com
Odds: 2,20

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 330 kroner

Overskud: 180 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top