The perfect guide to the casino

Oddsforslag: HSV vinder lokalslag – og skaffer DIG god fortjeneste

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Hamburger SV – Holstein Kiel – HSV vinder.

– Der er ikke mange kampe at spille på i dag, for alle venter på, at de store ligaer så småt kommer i gang igen. Men vi prøver at gå efter sejr til HSV i det nordtyske slag i 2. Bundesliga.

– Det har vist sig at være sværere end forventet for HSV at komme tilbage til Bundesligaen. Sidste år glippede oprykningen, og i skrivende stund ligger de nummer tre, så de skal jagte Stuttgart på andenpladsen, og de skal samtidig holde Heidenheim bag sig, for tredjepladsen giver trods alt kvalifikationskampe mod nummer tredjesidst fra Bundesligaen.

– Hjemme- og udebane betyder ikke så meget, når der ingen tilskuere er. Men ikke desto mindre: Hjemme er HSV normalt til at stole på. De har vundet 10 ud af 14 hjemmekampe og kun tabt to, så her bør være en fair chance, selvom resultaterne siden turneringens comeback egentlig ikke har imponeret voldsomt (en sejr, to uafgjorte og et nederlag til Stuttgart, der kan vise sig at blive dyrt i sidste ende). Du kan se højdepunkter fra HSVs seneste kamp i videoen øverst på siden, hvor det blev til en sejr på 3-2 over Wehen Wiesbaden.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Holstein Kiel er svære at blive kloge på. Det fortæller en del om holdets ustabilitet, at de i de seneste seks kampe kun har vundet et enkelt opgør – det var til gengæld hjemme mod VfB Stuttgart.

– Oddset fra bet365.com er 1,60, og det er ikke meget, men det er dog spilbart. Holstein Kiel laver en del mål, og udebane skræmmer dem normalt ikke, så hvis man er frisk, kombinerer man med, at begge hold scorer. Derved stiger odds til det absolut respektable 2,6.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Mandag kl. 20.30

Sådan ligger de

Hamburger SV nummer 3 (V13 U10 T6)
Holstein Kiel nummer 12 (V10 U8 T11)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,60

Indsats:
200 kroner

Mulig gevinst: 320 kroner

Overskud:
120 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top