The perfect guide to the casino

Avis: United kan blive slået – denne storklub vil også have Griezmann

Antoine Griezmann har længe været en eftertragtet herre blandt de europæiske storklubber, og her har United længe set ud til at være favoritterne til at hente den kreative franskmand. Nu er der dog en ny PL gigant der melder sig på banen.

Ifølge mediet The Sun, så er Chelsea klar til at gå i en regulær transferkrig imod United, for at få underskriften fra Atletico Madrids topscorer.

José Mourinho har længe været en stor beundrer af Griezmann, og han er derfor også blevet rygtet langt fremme i forhandlingerne med franskmanden flere gange. Chelsea træner Antonio Conte, er dog ikke interesseret i at se Premier League rivalerne fra Manchester snuppe den farlige angriber, derfor har han sat Griezmann øverst på ønskelisten til sommer, og han skulle angiveligt være villig til at macthe alle bud på ham i det kommende transfervindue.

Antoine Griezmann har længe været rygtet væk fra Diego Simeones mandskab, og det kommende transfervindue kan meget vel blive tidspunktet, hvor han forlader Estadio Vicente Calderón.

Griezmann har lavet 14 mål og 7 assist denne sæson.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top