The perfect guide to the casino

Referat: SønderjyskE sled sig til sejren mod uskarpe OB

En tidlig scoring af SønderjyskE’s stærke Marc Pedersen var nok til at sikre de 3 point på Fyn.

Kampens start var præget af høje bolde og dueller. Bolden kom dog efterfølgende ned på jorden og begge hold forsøgte at spille sig til chancerne.

Kampens første chance faldt efter knap 10 min, hvilket også kastede en scoring af sig. Sønderjyskes Nicholas Marfelt sendte et præcist hjørnespark ind over lige i panden på gæsternes Marc Pedersen, der headede bolden ind bag Sten Grytebust.

Læs også: United-spiller gjort til grin, fordi han købte en Fiat 500 – nu har han købt en Lamborghini

OB fik efterfølgende mere boldbesiddelse og et bedre tag på kampen, mens SønderjyskE lurede på omstillingerne. Hjemmeholdet forsøgte tydeligvis at slå igen med det samme, hvor specielt Rasmus Festersen fik sendt nogle afslutninger afsted, dog uden præcision.

Det lignede mere og mere at OB skulle udligne specielt midtvejs i 1. halvleg, da Edmundsson fik spillet Jönsson fri i det lille felt efter godt OB-spil, men Sønderjyskes Lukas Fernandez fik reddet den ud til hjørnespark.

Læs også: VANVITTIGT! Sådan så det ud, da Messi forlod Camp Nou – konen fatter det ikke

SønderjyskE dukkede frem engang imellem på kontra, specielt med 10 min før pausen var Mikael Uhre tæt på at løbe sig fri af Frederik Tingager, der var nødsaget til at trække et gult kort for at stoppe Uhres fremløb.

Frem mod pausen blev publikum mere tændte og var flere gange efter dommer, Morten Krogh, der havde nogle tvivlsomme kendelser.

Kort før pausen var OB’s midtbaneslider Izunna meget tæt på at kanonere bolden helt op i krogen, men en stærk redning af Lukas Fernandes holdt bolden ude af netmaskerne. Holdene kunne derfor gå til med stillingen 0-1 efter en intens 1. halvleg.

Læs også: Rig russer ringede: Her er 21.000 kroner og så skal min søn gå hånd i hånd med Zlatan

Trods OB dominans i 1. halvleg var SønderjyskE umådeligt tæt på at udbygge føringen blot 1 min. inde i 2. halvleg, da Nicholas Marfelt kom fri i venstre side og sendte en perfekt bold ind i fødderne på en helt fri Troels Kløve midt for mål, men en fremragende redning af Sten Grytebust holdt hjemmeholdet inde i kampen.

OB forsøgte sig gang på gang med flere gode aktioner, men ens for dem alle var, at de manglede den sidste kreativitet og held, som der skal til.

Læs også: Avis: Reus klar for Premier League-klub til sommer

Med et kvarter igen satsede Kent Nielsen offensivt ved at sende de to offensiv-spillere, Mathias Greve og Yao Dieudonne, på banen, men de fandt heller ikke løsningen mod et stærkt SønderjyskE, der kæmpede bragt.

Med få min. før tid var OB tæt på udligningen efter et fint indlæg fra Rasmus Jönsson, der ramte Joan Simun Edmundsson, men som så mange gange før i kampen gik afslutningen forbi målet.

Kort efter blev OB fanget i en omstilling, hvor bolden endte for fødderne af SønderjyskE’s Nicolaj Ritter, der bragede et skud på stolpen, hvorefter Sten Grytebust tog sig af bolden. Dermed endte kampen 0-1 og SønderjyskE kunne rejse hjem med de 3 point.

Læs også: Han var 97 i FIFA 03 – nu er han 71 i FIFA 17

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top