The perfect guide to the casino

Ex-Brøndbyspiller indrømmer: Jeg var påvirket af mit gigtpille-misbrug

I et ærligt interview med Canal 9 siger den tidligere Brøndby-spiller, at han var påvirket af sine piller på banen, og at det faktisk gjorde at han reagerede betydeligt langsommere.

Således siger Martin Ørnskov:

– Nogle gange kunne jeg tage en hel dags dosis på en formiddag for at kunne gennemføre en kamp, afslører Martin Ørnskov.

Pillerne blev taget for at imødekomme ønsket om at spille:

– Der er ingen tvivl om at den type spiller jeg er og som jeg gerne vil være, er en spiller der vil gøre alt for det hold jeg spiller for. Og på den måde havde jeg ingen problemer med at sætte mig selv lidt til side, og tage de piller så jeg kunne spille. Det var ikke klubben der tvang mig, men jeg vidste jo godt at klubben ville have at jeg skulle spille.

Pillerne har faktisk ført til at Ørnskov har spillet kampe i det som Canal 9 kalder for en ‘påvirket tilstand’:

– Det sløver jo, og det skal det jo, da det skal sænke smerten og derfor også er sløvende for din krop. Jeg kan huske, at jeg ikke reagerede så hurtigt som jeg gerne ville, og det lyder jo voldsomt. Men det er ikke sådan at jeg har løbet rundt i fuld tilstand, så at jeg så tingene og først 3 sekunder efter reagerede, men det gav måske et halvt sekunds forsinkelse og gav en sløret fornemmelse, uddyber Martin Ørnskov.

– Nej, det havde jeg ikke lyst til (at fortælle nogen om det, red.). Det var jo et mode jeg var i, og jeg vidste godt konsekvensen og at det ikke var rigtigt, men samtidig gjorde jeg det, fordi jeg vidste det var nødvendigt for at spille kampene. Havde jeg nok tænkt mig en lille smule mere om, så havde jeg ikke kørt så lang tid.

Martin Ørnskov spiller nu for Lyngby.

Mest læste på footy.dk

1. Medie: Denne Premier League-klub vil betale 262 millioner kroner for Santander
2. Iskold Rashford lægger billede op, hvor han flæsker Liverpool-spiller
3. Skidt nyt for England: Dettte kæmpetalent overvejer at skifte landshold
4. Medie: Fabregas betaler 100.000 kroner i indskud for at leje lejlighed i denne storby i to år
5. Billede: Leicester-stjerne liker FCK-profils Instagram-billede op til aftenens brag

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top