The perfect guide to the casino

Afsløring: Sådan forbereder perfektionistisk Barcelona-stjerne sig til kampene

Barcelona har nogle dygtige spillere i truppen, og nu viser en ny afsløring at nogle af dem også bruger enorme mængder af tid på deres sport.

Det er nemlig Barcelonas nye signing, forsvarskromtappen Samuel Umtiti der i et eksklusivt interview med mediet Sport har afsløret hvordan han forbereder sig til kampene for Barcelona.

Umtiti er nemlig meget minutiøs, og går ekstremt meget op i både kost, søvn og modstanderholdets spillestil. Derfor kan Sport afsløre, at Umtiti har fået lavet en tv-stue hjemme hos sig selv, kun til det formål, at analysere de kommende modstandere. Umtiti sagde da han kom til klubben:
– Jeg har set så mange Barcelona kampe så jeg kender holdet rigtig godt. Jeg kan se at man behøver at være forberedt. Jeg kommer ikke til at have det samme liv som i Lyon. Jeg kommer til at være forberedt!

Umtiti har således gået igennem kampprogrammet og har planlagt hvornår han skal se hvilke modstandere. Her kigger han særligt på modstanderholdets angribere, og deres løb med og uden bold. På den måde er han bedre forberedt når Luis Enrique giver ham et kald, og indlemmer ham i startopstillinger.

… Det forklarer måske en smule bedre, hvorfor Umtiti bliver valgt som Piqués partner i det spanske midterforsvar.

Mest læste på footy.dk

1. Medie: Denne Premier League-klub vil betale 262 millioner kroner for Santander
2. Iskold Rashford lægger billede op, hvor han flæsker Liverpool-spiller
3. Skidt nyt for England: Dettte kæmpetalent overvejer at skifte landshold
4. Medie: Fabregas betaler 100.000 kroner i indskud for at leje lejlighed i denne storby i to år
5. Billede: Leicester-stjerne liker FCK-profils Instagram-billede op til aftenens brag

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top