Werder Bremen vandt bundgyser mod Stuttgart i m̴lorgie РVestergaard fik fuld tid

Werder Bremen og Stuttgart skulle her til aften krydse klinger i hvad der må betegnes som et sandt bundbrag. Og de to hold skuffede ikke. Tilskuerne fik hele otte mål at gå hjem på, da Werder vandt hele 6-2 på hjemmebanen.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen da Werder her til aften rykkede over stregen i Bundesligaen. En sejr over Stuttgart var pÃ¥krævet hvis de grønblusede skulle over stregen her til aften – og det kom de!

Hjemmeholdets Bartels bragte Werder foran efter 10 minutter, da han på fornem vis tog bolden med med brystet, og bankede den ind via stolpen. Der gik dog ikke længe før Stuttgarts Divadi bragte balance i regnskabet. Efter flot et-to spil bragede Divadi fra midten af feltet kuglen i nettet.

Efter 33 minutter kom hjemmeholdet dog foran igen, da Barba var uheldig at score selvmål. Barba headede simpelthen et indlæg i eget net.

Kort inden pausen blev det endnu værre for Stuttgart, da hjemmeholdets Oztunnali scorede til pauseresultat 3-1. Oztunnali bragede bolden i mål med et afsindigt kort aftræk. Flot mål!

I anden halvleg fortsatte mÃ¥lorgiet, i hvad der vel bedst betegnes som en dag med rigtigt ‘indianerbold’. Barba gjorde skaden god fra første halvleg da han scorede med en lækker detalje til reducering 3-2. Men herfra gik den ikke længere for Stuttgart.

På mål fra den gamle målræv Claudio Pizarro, Bartels og Anthony Ujah lukkede Werder Bremen kampen til samlet 6-2 sejr. Werder Bremen ligger nu nummer 15, lige over stregen, med 34 points. Stuttgart ligger nummer 17 med 32 points.