The perfect guide to the casino

Borring: Brøndby er mit udlandseventyr

Jonas Borring er ny kantspiller i Brøndby IF, og den hurtige kantspiller glæder sig til at spille for dem han kalder for ‘Danmarks bedste fans’.

I et stort interview med mediet 3point.dk, fortæller Borring mere omkring hans klubskifte til Vestegnen, og hvad han glæder sig til:

– Jeg har selvfølgelig haft en masse muligheder og vendt og drejet hvad der ville være det bedste for mig. Men siden Brøndby kom på banen, har jeg faktisk ikke været i tvivl. Jeg har været ret afklaret med at det ikke skulle være udlandet, så ud fra de muligheder jeg havde i Danmark, var der ingen tvivl om at det skulle være Brøndby, siger han til mediet 3point.dk.

Borring uddyber:

– Det er en rigtig stor klub, som har de bedste fans i Danmark. Selvom man har været her som udehold, har det været specielt. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve det som hjemmehold og første gang jeg skal spille foran fansene. Det var også en af grundene til at jeg valgte Brøndby.

– Hvis jeg ikke havde sagt ja til Brøndby, havde jeg siddet om fem år og ærgret mig over det og over at jeg ikke greb den mulighed, forklarer Borring og kalder videre Brøndby for sit udlandseventyr:

– Jeg har valgt Brøndby som mit udlandseventyr. Det er på grund af stadion, atmosfæren i klubben, fanskaren. Det ér bare international klasse, siger Borring.

Læs hele interviewet på 3point.dk.

Mest læste på footy.dk

1. Har Bale fået måne? Se det afslørende billede her
2. BREAKING: Adam Johnson overfaldet i fængslet – dette sagde han til en af fangerne
3. Bekræftet: 19-årigt Bundesliga-stortalent død efter bilulykke
4. Goal: Liverpool erstatter Mignolet med denne keeper
5. Cristiano Ronaldo skal være far igen – med endnu en rugemor

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top