The perfect guide to the casino

Her er Cristianos 10 fitnessråd

Cristiano Ronaldo er en af de mest fitte fodboldspillere i hele verden, og vil man gøre ham kunsten efter, kan det være at man skal følge Cristiano Ronaldos træningstips, som følger herunder:

10. Både fysisk og mental styrke er vigtig. Den mentale styrke ligger forud for fysisk styrke.

9. Disciplin. Hvis du ikke er disciplineret kan du ligeså godt droppe det.

8. Den perfekte træner. Ronaldo fortæller at det er vigtigt at have den perfekte træner. Én der kan i forhold til dit skema, én som forstår styrker og svagheder.

7. God søvn. Cristiano råder alle til minimum at sove 7/8 timer. Søvn giver dig bedre restitution.

6. Sæt dig selv mål. Sæt dig selv nogle mål som du vil nå. Ikke andres. Ikke din træners. Dine EGNE mål der vil motivere dig igennem svære ting.

5. Opvarmning. Cristiano siger at opvarmning er uundværligt. Skal du op på løbebåndet? Så varm op først, er Ronaldos opfordring!

4. Bland det hele sammen. Ronaldo mener ikke at det er vigtigt at køre kun på én muskelgruppe. Bland det hele sammen og styrk alle muskler i kroppen.

3. Høj-intensitets-træning. Det vil styrke din krop og forbedre blodomløbet, siger Ronaldo.

2. Cardio sessions er vigtige. Cardio er de sessioner hvor du sveder ved træningen. Løb, cykling, stepmaskine osv. Det fortæller Cristiano er meget vigtigt.

1. Lav øvelser over det hele. Cristiano mener ikke, at træning kun er noget der skal ske i styrkerummet. Tag nogle mavebøjninger i sengen, armbøjninger på arbejdet eller hvor det nu passer. Alt kan bruges i fritiden.

Download footy.dk’s app, så du altid får de bedste nyheder på mobilen – Find FOOTY LIVE her.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top