Barcelona tromlede over Getafe med tiki-taka mål

FC Barcelona vandt her til aften en sikker sejr over hjemmebaneholdet Getafe. 2-0 blev kampen og kampens målscorere var Luis Suarez samt Neymar Jr.

FC Barcelona må fortsat undvære Lionel Messi. Men i aftenens kamp stod det alligevel klart hvem der ville trække sig sejrrigt ud af opgøret alligevel. Med et tungt pres, enorm boldbesiddelse og megen løbevillighed tromlede Barcelona videre, da de her til aften vandt 2-0 over Getafe.

Første mål blev sat ind i Luis Suarez efter 38 minutter da Neymar drev bolden frem i venstre side. Neymar fik sendt bolden ind til Sergi Roberto der smart chippede bolden videre med hælen til Luis Suarez der med godt overblik klistrede bolden ind i målet langs venstre stolperod.

Og det skulle blive endnu værre for Getafe. Midtvejs i anden halvleg lagde Sergi Roberte endnu en flot assist, da han med en chippende afleveringen spillede Neymar fri, der kunne flugte bolden ind med venstrebenet til 2-0.

Mere blev der ikke scoret i den kamp, og så kunne Barcelona rejse hjem med tre point.