The perfect guide to the casino

Aabech om kontraktspil: Dette er jeg mest skuffet over ved AGF

Kim Aabech vil gerne forlænge kontrakten i AGF, men klubben vil ikke snakke. Og der er især én ting, som irriterer ham ved kontrakt-sagaen, fortæller han til Footy.dk. 

Da AGF fredag aften tabte 1-2 hjemme til SønderjyskE var det ikke med en Kim Aabech i vanlig oplagt form, og måske skyldtes det, at stjernes tanker var på det kontraktspil, som kører med klubben i øjeblikket.

Læs også: Bedst og værst i AGF – SønderjyskE

Aabech vil gerne forlænge, men AGF afviser at snakke kontrakt. Og især klubbens håndtering af sagen irriterer offensivspilleren.

– Jeg ved, at AGF gerne vil have mig, og derfor er det også lidt underligt, at de ikke vil snakke forlængelse. Det jeg er mest skuffet over er, at jeg ikke har fået en grund til, hvorfor de ikke vil forhandle. Det irriterer mig, sagde Aabech til Footy.dk.

Den tidligere Lyngby-stjerne, der har været et hit siden ankomsten til Aarhus, har en kontrakt, der udløber næste sommer, og for ham er det vigtigt at kende sin fremtid.

– Jeg vil gerne have min fremtid på plads. Både fordi, jeg elsker at spille i AGF, men det er også vigtigt for min familie at få noget tryghed, siger Aabech til Footy.dk.

32-årige Kim Aabech står noteret for tre mål og fire assists i ni optrædener i denne sæson.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top