19-årig sikrede sen SønderjyskE-triumf i Aarhus

Et sent mål af indskiftede Jeppe Simonsen sikrede SønderjyskE en 2-1 sejr i aftenens kamp mod AGF på Ceres Park.

Det var to af Superligaens mere uforudsigelige hold, der mødtes fredag aften i Aarhus. De evige nedrykningskandidater fra SønderyskE havde fået en forrygende start på sæsonen, mens oprykkerne AGF også havde fået en start over forventning.

Begge hold kom dog til kampen med nederlag i bagagen fra sidste runde, og skulle forsøge at finde melodien igen.

Den bedste start på kampen stod hjemmeholdet for. Efter fem minutters spil kom Mate Vatsadze igennem i siden af feltet og fik sendt en afslutning i sidenettet.

En endnu større chance skulle dog falde til gæsterne efter 23 minutter, da Daniel Christensen forsøgte at sende en lang bold tilbage til sin keeper med brystet, men i stedet lagde den af til en SønderjyskE-spiller, som dog sparkede over mål.

Men lidt efter var der gevinst for gæsterne. Et indlæg blev headet videre til en helt fri Thomas Dalgaard, som sikkert dirigerede sit hovedstød i nettet midt i offside-appeller fra AGF’erne, som dog ikke blev hørt af dommeren.

Stillingen 0-1 skulle dog ikke holde særligt længe. Bare tre minutter  senere lagde Daniel Christensen et indlæg ind i panden på Mate Vatsadze, som pandede den i kassen til 1-1.

Det var tæt på også at blive til en føring for værterne seks minutter før pausen, da et resolut spark fra Vatsadze tvang Marin Skender ud i en god redning.

Stillingen var dog uafgjort 1-1, da de to hold gik til pause.

Anden halvlegs første gode mulighed faldt til SønderjyskE’s Nicolai Madsen, som efter et hjørnespark samlede bolden op uden for feltet og sendte et afrettet skud afsted, som strøg lige over mål.

Selvsamme Madsen skulle få masser af plads på kantet af feltet efter 55 minutter, hvilket han udnyttede til at fyre et godt skud afsted, som tvang Steffen Rasmussen ud i en stor redning.

Ti minutter senere var det AGF’s tur til at være farlige. Først sendte Ahmed Yasin en god gammeldags tåhyler på overliggeren, og på riposten headede Vatsadze snert over mål.

Og lidt efter var den så igen gal i den anden ende. Et farligt indlæg blev sendt fladt ind for, hvorefter Jens Jønsson skovlede den op på overliggeren. På riposten sparkede Thomas Dalgaard forbi mål.

Det samme gjorde den tidligere Viborg-bomber lidt efter, da han blev sendt afsted i dybden og huggede til bolden fra kanten af feltet.

Det skulle dog blive fra lidt uventet side, at sejrsmålet kom fem minutter før tid. Den kun 19-årige Jeppe Simonsen kom lynhurtigt afsted på en kontra og prikkede bolden forbi Rasmussen.

Det kunne værterne ikke svare tilbage på, og derfor endte det med en 2-1 sejr til SønderjyskE.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick