De viste bare bryster på live-tv: Nu gør de det igen på Instagram

The perfect guide to the casino

De viste bare bryster på live-tv: Nu gør de det igen på Instagram

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Da World Series-kampen mellem Washington Nationals og Houston Atros blev spillet tilbage i slutningen af oktober, løb et par tilskuere med opmærksomheden.

Lige inden pitcheren for Houston Atros, Gerrit Cole, skulle pitche, flashede et par damer på tilskuerrækkerne deres barm på live-tv for flere millioner seere. To af dem var Lauren Summer og Julia Rose, og de er sidenhen blevet drønpopulære på de sociale medier.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Lauren Summer har over to millioner følgere, imens det tal lyder på 3,6 millioner for Julia Rose. Deres ‘lille’ stunt kostede dem en livstidskarantæne for baseball, men det har sandsynligvis været det hele værd, da det var god reklame for deres brand ‘Shagmag’. Gerrit Cole har lige skrevet under på en helt vanvittig ny kontrakt, og det udnyttede Lauren Summer til at joke med, at de hellere må flashe barmen igen som fejring.

Hvis man ikke kan vente til, at de sniger sig på stadion for at gøre det, så kan man bare tage et kig på deres Instagram. Her bliver barmen nemlig blottet stort set hver uge.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top