The perfect guide to the casino

BIF-juvel har lige forlænget: Kan allerede blive solgt til sommer

Brøndby kommer ikke til at få glæde af Mathias Kvistgaarden særlig længe.

Sådan lyder konklusionen fra Viaplay-eksperten Allan Kuhn, der er imponeret over den unge angribers udvikling, og som samtidig mener, at Kvistgaarden sagtens kan blive skudt afsted denne sommer, selvom han for nylig satte sin signatur på en ny aftale med de blå-gule fra Vestegnen.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Kan han fortsætte den her udvikling, han har nu, så har Brøndby ham ikke særlig længe. Det, han kan, er unikt og passer rigtig godt til moderne fodbold. Teknikken er ved at finde sig, og han er begyndt at blive roligere, når han får chancen foran mål. De ting, som man har svært ved, når man lige kommer op, er kommet nu hos ham. Det er det helt store gennembrud, han har haft i det her slutspil.

– Han er inde i en virkelig, virkelig god periode. Der plejer at være nogle, der lurer og tænker: “Hold da kæft, han er spændende ham der”. Så er det ligegyldigt, om han lige har forlænget. Det har ingen betydning, for så får Brøndby bare noget mere for ham, hvis det er sådan noget, den lander i.

– Men det kan også godt være, han skal spille i Brøndby i et år mere. Det ved jeg ikke. Jeg synes bare, han er en af dem, der er mest interessant i Superligaen lige nu af unge spillere, siger Allan Kuhn, der også bliver spurgt ind til, hvad han vil råde Kvistgaarden til.

– Det er altid godt at fortsætte der, hvor man er, når man først lige præcis nu har slået til. Men hvis man får et tilbud som ung spiller, som man ikke kan sige nej til, så er det at tage det. Der er en helt anden økonomi i det for sådan en ung knægt.

– Sådan vil det altid være, men hvis du kigger på det fodboldfaglige er han stadig forholdsvis ny i Superligaen, hvor han er begyndt at slå til. Men det, jeg har set fra ham i de seneste fem kampe, har virkelig været fremragende, lyder det afslutningsvis fra Allan Kuhn.

21-årige Mathias Kvistgaarden noterede sig for syv mål og fire oplæg i 30 3F Superliga-kampe i den netop afsluttede sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top