The perfect guide to the casino

BIF-juvel har lige forlænget: Kan allerede blive solgt til sommer

Brøndby kommer ikke til at få glæde af Mathias Kvistgaarden særlig længe.

SĂĄdan lyder konklusionen fra Viaplay-eksperten Allan Kuhn, der er imponeret over den unge angribers udvikling, og som samtidig mener, at Kvistgaarden sagtens kan blive skudt afsted denne sommer, selvom han for nylig satte sin signatur pĂĄ en ny aftale med de blĂĄ-gule fra Vestegnen.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Kan han fortsætte den her udvikling, han har nu, sĂĄ har Brøndby ham ikke særlig længe. Det, han kan, er unikt og passer rigtig godt til moderne fodbold. Teknikken er ved at finde sig, og han er begyndt at blive roligere, nĂĄr han fĂĄr chancen foran mĂĄl. De ting, som man har svært ved, nĂĄr man lige kommer op, er kommet nu hos ham. Det er det helt store gennembrud, han har haft i det her slutspil.

– Han er inde i en virkelig, virkelig god periode. Der plejer at være nogle, der lurer og tænker: “Hold da kæft, han er spændende ham der”. SĂĄ er det ligegyldigt, om han lige har forlænget. Det har ingen betydning, for sĂĄ fĂĄr Brøndby bare noget mere for ham, hvis det er sĂĄdan noget, den lander i.

– Men det kan ogsĂĄ godt være, han skal spille i Brøndby i et ĂĄr mere. Det ved jeg ikke. Jeg synes bare, han er en af dem, der er mest interessant i Superligaen lige nu af unge spillere, siger Allan Kuhn, der ogsĂĄ bliver spurgt ind til, hvad han vil rĂĄde Kvistgaarden til.

– Det er altid godt at fortsætte der, hvor man er, nĂĄr man først lige præcis nu har slĂĄet til. Men hvis man fĂĄr et tilbud som ung spiller, som man ikke kan sige nej til, sĂĄ er det at tage det. Der er en helt anden økonomi i det for sĂĄdan en ung knægt.

– SĂĄdan vil det altid være, men hvis du kigger pĂĄ det fodboldfaglige er han stadig forholdsvis ny i Superligaen, hvor han er begyndt at slĂĄ til. Men det, jeg har set fra ham i de seneste fem kampe, har virkelig været fremragende, lyder det afslutningsvis fra Allan Kuhn.

21-årige Mathias Kvistgaarden noterede sig for syv mål og fire oplæg i 30 3F Superliga-kampe i den netop afsluttede sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top