The perfect guide to the casino

AaB vil bruge ti millioner i januar

I et desperat forsøg på at overleve i  Superligaen, er AaB klar til at bruge mindst ti millioner kroner på nye spillere i januar, fortæller Ekstra Bladet. Nordjyderne går primært efter en målfarlig angriber.

Det er ikke kun på banen, det sejler i Aalborg. Pengene fosser ud af klubkassen, og en nedrykning til Nordic Bet ligaen vil blot gøre tingene værre.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

AaB har endnu ikke udpeget, hvilken angriber der skal bombe dem over nedrykningsstregen. Men i den nuværende trup har ingen af angriberne scoret regelmæssigt. Det er kun den absolutte bundprop, Lyngby, der har scoret færre mål end nordjyderne.

Det er fortsat klubbens intention at hente Rasmus Thelander tilbage til Aalborg efter et skidt halvt år i ungarske Ferencvaros. Thelander er udset til at stabilisere et forsvar, som efter salget af  Mathias Ross har været pivåbent.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

AaB har syv point op til Horsens og Brøndby på den anden side af stregen, og nordjyderne skal i sidste kamp inden VM-pausen til Farum og mødet med Superligaens tophold, FC Nordsjælland.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top