The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-keeper opgiver landsholdet

Sten Grytebust har været inde omkring det norske landshold i mange år, men kun fået fem landskampe, og nu har den tidligere FCK-målmand meddelt landstræner Ståle Solbakken, at han ikke længere står til rådighed, skriver Tipsbladet.

33-årige Grytebust debuterede under Egil ”Drillo” Olsen i 2013, men har for det meste siddet på bænken, mens Örjan Nyland eller Rune Jarstein har taget plads mellem stængerne.

Og det gider han ikke længere.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

– Nu er jeg familiefar med tre børn, og jeg har lidt dårlig samvittighed, når jeg er væk hjemmefra, siger Grytebust til Sunnmørposten.

Målmanden har haft fire forskellige landstrænere, men har aldrig været førstevalg til landsholdet, og det har medvirket til beslutningen.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Jeg respekterer fuldt ud, at de ikke har haft mig som førstevalg, og det er ikke nogen nem beslutning at sige farvel til landsholdet. Det har været en lang proces, men jeg føler, tidspunktet er det rette, siger Grytebust.

FCK snuppede i 2019 den succesfulde målmand i OB, men i hovedstadsklubben udeblev succesen, og nu spiller han i hjemlandet for Aalesunds FK.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top