The perfect guide to the casino

Antonys shownummer skaber røre

Manchester Uniteds brasilianske wing, Antony, spillede ikke sin bedste kamp, da de røde djævle torsdag aften vandt 3-0 over Sheriff Tiraspol på Old Trafford. Alligevel tager han overskrifter i de engelske aviser dagen derpå.

Det skyldes, at han sent i 1. halvleg i en upresset situation snurrede to gange rundt om sig selv med bolden klistret op ad den ene støvle, inden han afleverede så hårdt til Casemiro, at bolden røg ud over baglinien.

Imens sad manager Erik ten Hag og rystede på hovedet, og i pausen blev den 22-årige driblekonge skiftet ud, og Marcus Rashford kom på banen. Manageren forklarede efter kampen, at den udskiftning var planlagt i forvejen.

– Jeg har ikke noget imod, at spillerne laver tricks, så længe det fører til noget, sagde ten Hag på pressemødet efter kampen, skriver Daily Mirror.

­ – Så fra ham som fra alle andre forlanger jeg mere: flere løb ind i modstanderens felt, mere pres, flere afdriblinger af modstanderne og mere spil i lommerne. Vi ønsker mere dominans.

– Så er der et trick som det – det ser godt ud, men det er o.k., hvis det giver et resultat. Men hvis det bare er et trick for trickets skyld, og du mister bolden, så vil jeg korrekse ham.

Den tidligere United-stjerne Paul Scholes er mere bramfri og kalder Antonuy en klovn.

– Jeg ved ikke, hvad han laver. Det er latterligt, men sådan spiller han. Jeg har set ham lave det samme nummer i Ajax. Jeg synes, det skal tages ud af hans spil, siger Scholes.

The Independent skriver, at Antonys kontroversielle cirkusnummer viser, at han er en sand Manchester United-wing. Avisen henviser til en kamp i 2008, da Nani ved stillingen 4-0 over Arsenal udførte sin såkaldte sæledribling, hvor han jonglerede med bolden på hovedet, mens stakkels Justin Hoyte forgæves forsøgte at stoppe ham.

Nani fik efter kampen besked fra manager Alex Ferguson om, at det behøver han ikke at gøre igen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top