The perfect guide to the casino

Nyhed fra Bendtner: Grundlægger semi-professionelt CS:GO-hold

Nicklas Bendtner har netop grundlagt eSports-holdet Prosapia eSport. Det skriver han i en pressemeddelse. Holdet bliver semi-professionelt og vil være CS:GO’s svar pĂĄ FC Nordsjælland. 

FĂĄ 50 kroner gratis spil til Champions League uden indbetaling her >>

At Nicklas Bendtners fodboldkarriere stoppede på grund af Covid-19-pandemien er en velkendt historie blandt fodboldfans. Den tidligere landsholdsangriber fik ødelagt et lukrativt skifte til Kina, og han var ikke i stand til at finde en ny klub efter, at hans kontrakt med FC København udløb. Men nu ser det altså også ud til, at pandemien har kickstartet det næste stadie af hans karriere.

Bendtner har i dag officielt startet eSports-holdet Prosapia eSport, og inspirationen til dette fandt han under pandemien. Her begyndte han nemlig at spille det populære computerspil, Counter Strike: Global Offensive, bedre kendt som CS:GO.

– Da corona ramte og jeg – ligesom alle andre – var buret inde i isolation, begyndte jeg at spille Counter Strike. Det gav mig en form for forbindelse til verden udenfor. Mit kendskab og interesse voksede, og jeg lærte om esport-industrien og den pĂĄvirkning den har pĂĄ unge mennesker, der arbejder virkelig hĂĄrdt for at nĂĄ toppen, siger Bendtner i en pressemeddelse.

Den erfaring han har fra fodboldverden, vil han nu forsøge at give videre til den nye generation af CS:GO-spillere.

– Derfor startede jeg Prosapia Esport, sĂĄ mine ansatte og jeg kan hjælpe unge og lovende talenter med at nĂĄ deres mĂĄl. Men vigtigste af alt giver Counter Strike mig glæde, forklarer han.

Visionen for Prosapia er  at lave en talentskole, der kan udvikle dygtige CS:GO-spillere og hjælpe dem med at tage det næste skridt i karrieren. Holdets Chief Gaming Officer, Michael RĂĽsz, erklærer, at mĂĄlet er at blive CS:GO’s svar pĂĄ Ajax eller FC Nordsjælland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top