The perfect guide to the casino

Vild tilbud til alle danske spillere: Få 50 kroner cash bet gratis uden indskud

Bookmakeren Mr Green giver lige nu alle danskere over 18 år muligheden for at oddse gratis på europæisk fodbold denne uge. Du kan nemlig hente et 50 kroner cash bet helt gratis uden at skulle indbetale.

Denne uge står i europæisk fodbolds tegn, og hos Mr Green kan du få lov til at spille 50 kroner på Champions League, Europa League eller Conference League på husets regning. Tilbuddet gives til alle kunder, både nye såvel som gamle spillere, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

HENT DIT 50 KR FREE BET HOS MR GREEN HER >>

Få 50 kr cash bet hos Mr Green

Det er let at hente et 50 kroner free bet hos Mr Green denne uge. Du skal blot følge trinene nedenunder, og så kan du altså oddse på de store europæiske kampe i denne uge gratis bagefter.

  1. Gå til MrGreen.dk
  2. Tilmeld dig kampagnen – du får herefter dit 50 kr. cash bet
  3. Gå til Champions/Europa/Conference League og lav et kombinationsvæddemål med tre væddemål
  4. Hvis du vinder, får du nettogevinsten udbetalt uden omsætningskrav

Du bestemmer helt selv, hvad du spiller på hos Mr Green. Du udvælger selv dine kampe og sammensætter din kupon præcis, som du har lyst. Det eneste krav fra bookmakeren er, at du bruger dit cash bet på et kombinationsvæddemål med mindst tre forskellige spil fra de tre europæiske turneringer, Champions League, Europa League og Conference League, på.

Hvis du vinder, får du nettogevinsten udbetalt uden omsætningskrav. Det vil sige, at du kun får selve gevinsten, og ikke indskuddet på de 50 kroner. Hvis du for eksempel spiller til odds tre og vinder, vil det sige, at du får 100 kroner tilbage uden omsætningskrav. Udregningen ser her ud således: indskud x odds – indskud. I førnævnte eksempel er det således: 50 x 3 – 50 = 100 kroner.

Regler og vilkår for cash bet

Der er ikke den store slinger i valsen fra Mr Green. Dette er et ærligt og redeligt tilbud, som kan komme alle spillere til gavn. Alligevel er det dog vigtigt lige at have helt styr på regler og vilkår.

Tilbuddet kan benyttes af alle danskere over 18 år, der ikke er selvudelukket gennem Rofus. Tilbuddet er både tilgængeligt for nye Mr Green-spillere såvel som dem, der allerede har en konto.

Du skal tilmelde dig kampagnen aktivt for at få adgang til det gratis 50 kr cash bet. Tilbuddet kan kun benyttes en gang, og det skal hentes inden den 9. september klokken 23.59.

Tilbuddet kan kun bruges på Champions League, Conference League og Europa League. Du må gerne kombinere spil på tværs af turneringerne. Cash bettet er gyldigt i 60 dage efter, at det er blevet krediteret din konto.

Hvis du vinder, får du nettogevinsten udbetalt uden gennemspilskrav.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Mr Green, kan du også få bookmakerens velkomstbonus på et live cash bet op til 1.000 kroner.

HENT DIT 50 KR FREE BET HOS MR GREEN HER >>

Hvad skal du spille på?

Det helt store spørgsmål ved et godt tilbud som dette er, hvordan du får mest ud af det. Dette kommer meget an på dit temperament. Der findes kort sagt to forskellige tilgange til denne type tilbud – en forsigtig og en aggressiv.

Ved den forsigtige tilgang spiller vi så sikkert som muligt. Håbet her er at hive en gevinst selvom, at den måske bliver lille, og på den måde forvandle tilbuddet til et “sikkert” plus på kontoen. Filosofien her er mange bække små, hvor vi altså forvandler størstedelen af vores free bets over tid til kontanter.

Omvendt på den aggressive spiller vi med høj risiko. Her går vi efter at få det maksimale ud af tilbuddet, og spiller derfor til et højt odds, da det jo er husets penge. Her er der åbenlyst langt mellem gevinsterne, men til gengæld kan vi få vores Mr Green 50 kr cash bet til at blive til en rigtig stor gevinst, hvis heldet er med os.

Vi anbefaler, at du vælger tre odds, der alle ligger mindst på omkring odds 2,00. På lang sigt vil du vinde mere, hvis du spiller dine cash bets til højere odds. Derudover er det sjovere at følge med i en kupon til et højt odds. Et oplagt bud kunne være følgende kupon på onsdagens Champions League-kampe: Frankfurt-sejr over Sporting (1,98), X i Napoli – Liverpool (3,85) og Leverkusen-sejr over Club Brugge (2,05). Samlet giver den odds 15,63, hvilket vil give en fin gevinst på 731. Men du er også velkommen til at spille endnu mere aggressivt.

 

HENT DIT 50 KR FREE BET HOS MR GREEN HER >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top