The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand uddeler store roser: Hylder dansk midtbanetrio

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hjulmand har fokus på målfarligt østrigsk fyrtårn ??

Kasper Hjulmand uddeler store roser til det danske landsholds midtbanetrio.

Danmark har fået en fremragende start på VM-kvalifikationen med seks point og en målscore på 10-0 efter de to første kampe mod henholdsvis Israel og Moldova, og det er da heller ikke tilfældigt, at spillet på det danske landshold kører som smurt.

Kasper Hjulmand kan nemlig glæde sig over at have adskillige prominente navne til rådighed, når han skal sætte startopstillingen, og det inkluderer blandt andet en utrolig stærk midtbanetrio bestående af Christian Eriksen, Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg, som også vækker stor glæde hos landstræneren.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

– Det fungerer rigtigt godt med vores midtbanekonstellation. Det er tre utroligt stærke spillere, der har hver deres styrke. Et fodboldhold handler altid om at prøve at komplimentere hinanden. Vi har tre typer, der er forskellige, lyder det fra Kasper Hjulmand.

– Jeg synes, Pierres udvikling i Tottenham har passet os rigtigt godt, i forhold til hvordan vi bruger ham nu. Rigtig stærk til at balancere vores hold og deltage i opspillet.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Thomas er en fantastisk presspiller og styrer meget af vores pres. Han kan spille med bolden og er dygtig til at komme i feltet. Så har vi Christian, der er mere playmaker og teknisk stærk. Han kommer lidt tættere på vores angribere, når vi angriber.

– Så jeg synes, der er en rigtig fin balance i holdet. Vi arbejder videre med konstellationen. Vi har forskellige muligheder, og der er også andre, der banker på, men det har set rigtigt godt ud. Der er noget, der stille og roligt falder på plads, lyder det fra Kasper Hjulmand, som skal se sit hold i aktion igen onsdag, når Danmark møder Østrig.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top