The perfect guide to the casino

Riddersholm efter dramatisk nederlag: ‘Man føler sig lidt snydt’

SønderjyskE-træneren føler sig snydt oven på aftenens sene nederlag.

Der var drama til det sidste, da Aab og SønderjyskE her til aften krydsede klinger på Portland Park, hvor hjemmeholdet kunne forlade grønsværnen med tre point, efter en straffesparksscoring tre minutter inde i overtiden.

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

I det efterfølgende interview kunne SønderjyskE-træneren heller ikke helt lægge skjul på, at Haderslev-klubben følte sig noget snydt.

– Det er klart, at der kom nogle spillere ind i omklædningsrummet, som godt ved, at vi ikke fik noget med fra banen, selvom vi burde have fået noget med herfra. Og så er det klart, at følelsen af – tror jeg, uden at man har set tingene – at man er blevet snydt lidt, tror jeg, alle hænger sig i, men igen skal vi have det lidt på afstand og betragte det objektivt. Lige når man spiller derinde, er der en masse følelser, og de følelser lever, siger Riddersholm og tilføjer om sin egen udvisning:

– Jeg lavede også en fejl i dag, ved at jeg væltede et bord. Der kigger jeg indad og rækker hånden op, og det er er bare rigtig dårligt af mig. Jeg var frustreret, fordi man havde hele tiden følelsen af, at der ikke var kontrol på begivenhederne.

Læs også: Jesper Lindstrøm afslører drukbøde i Brøndby

– Tre-fire minutter før det her røde kort havde vi altså en situation, hvor fjerdedommeren sagde til dommeren, at Jakob Ahlmann løb ud i det tekniske felt og drak af en drikkedunk, og han havde altså et gult kort i forvejen. Der stod der 0-0 med en ni-ti minutter tilbage.

– Det er jo nogle regler, og lige nu lærer vi hårdt – nogle gange går det med én, og andre gange går det imod én – at reglerne skal følges. Det blev de ikke, for det dømte vi ikke for i dag, sagde dommeren, og det er jo bare endnu én af de små ting, der gør, at vi som aktører bliver lidt forvirrede, siger Riddersholm til TV3 Sport.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Riddersholm efter nyt nederlag og rødt kort: ‘Det er følelsen af, at man er blevet snydt lidt’.

Læs også: Galatasaray klar med millionerne: Forbereder bud på Superliga-stjerne

Læs også: Husker du Zornigers første startopstilling for Brøndby? Her er spillerne i dag

Læs også: FCK var enig med Ægidius: Derfor gik det pludselig i vasken

Læs også: Samlet pris på under fem mio. kr.: Her er alle Carsten V. Jensens Brøndby-signings

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top