The perfect guide to the casino

Ekspert: Han virkede ikke god nok – Nu er han en af Brøndbys bedste

Ekstra Bladets klummeskribent Stig Tøfting er meget imponeret over Mikael Uhre, som i dag er en af de største bidragsydere til den voldsomme succes på Vestegnen.

Mikael Uhre skrev i begyndelsen af 2018 under på en aftale med Brøndby, som trådte i kraft sommeren efter.

Den hurtige angriber blev hentet i SønderjyskE, og det var ikke umiddelbart en stjerneangriber, som de blå/gule hentede ind.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Den i dag 26-årige angriber var da heller ikke en profil for klubben i sine første sæsoner, men det stigende ansvar under Niels Frederiksen har gavnet ham.

I dag er han blandt ligaens største målslugere med flotte otte mål i sæsonens 16 kampe, og Ekstra Bladets klummeskribent Stig Tøfting hylder ham.

– Mikael Uhre lignede ikke en Brøndby-spiller, da han blev købt. Men Niels Frederiksen har formået at udnytte hans spidskompetence – hurtigheden. Og så er han pludselig en af de vigtigste bidragsydere til Brøndby-projektet, skriver han i sin klumme til avisen.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Stig Tøfting, der også er ekspert på TV3 Sport, mener også, at Simon Hedlund og Jesper Lindstrøm – foruden Mikael Uhre – er de spillere, der har størst indflydelse på deres holds resultater.

Brøndby IF kan med en sejr over Vejle B tage førstepladsen tilbage i Superligaen. Den kamp fløjtes i gang på Brøndby Stadion kl. 18.00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Mortensen med lang dreng og en selvsikker Fischer – se rundens bedste interviewbidder!

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top