The perfect guide to the casino

KÆMPE Superliga-handel: Stjerne solgt for over 100 millioner kroner til storklub

Kamaldeen Sulemana er fortid i FC Nordsjælland. Det erfarer flere medier, som beretter, at han skal til Leverkusen i en gigantisk transfer.

Kamaldeen Sulemana har blot været en del af FC Nordsjællands førstehold i et år, men allerede nu er han på vej videre i karrieren.

Kicker skrev for nyligt, at Bayer Leverkusen var tæt på at lande en aftale med den driblestærke FC Nordsjælland-stjerne.

Læs også: Jan Bechs store drøm: Nu kan Brøndby hente fanfavorit hjem på en fri transfer

Nu er detaljerne omkring transfersummen ved at falde i hak, for ifølge sportscorna.com har FC Nordsjælland accepteret et bud på 75 millioner kroner plus 37,5 millioner kroner i bonusser.

Hvis alle bonusser går i opfyldelse, vil den kun 18-årige FC Nordsjælland-profil komme til at koste 112,5 millioner kroner.

Læs også: Brøndby-fans klar til at vinke farvel: ‘Han har forhåbentlig spillet sin sidste kamp!’

Det vil være det næststørste Superliga-salg nogensinde – kun overgået af Alexander Sørloth, der skiftede fra FC Midtjylland til Crystal Palace for 130 millioner kroner.

Ifølge mediet forhandles der dog netop nu om en lejeaftale, som sender Kamaldeen Sulemana tilbage til FC Nordsjælland for resten af sæsonen, så han først tiltræder i sommeren 2021.

Ingen af klubberne har meldt noget officielt ud.

Læs også: Brøndby-spillers prisskilt er styrtdykket på ét år

Læs også: Transfer-bingo for CV: VANVITTIG Jobbe-pris afsløret og interesse fra Bundesligaen, Serie A og Premier League

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top