The perfect guide to the casino

Pep Guardiola har forlænget med Manchester City: Central del af vores succes

Både Manchester City og Pep Guardiola er glade for, at kontrakten er blevet forlænget indtil sommeren 2023.

Pep Guardiola forlængede tidligere på dagen sin kontrakt med Manchester City, så de to har papir på hinanden indtil sommeren 2023.

Det er noget som skaber stor glæde hos Manchester City-ledelsen, som nu sætter nogle ord på forlængelsen.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Forlængelsen er et bevis på Pep Guardiolas kvaliteter. Hans passion og intelligente metoder er nu blevet en del af vores vores DNA og den måde, vi spiller fodbold på, siger Citys formand, Khaldoon Mubarak, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Guardiolas effekt har været en central del af vores succes i hans tid, og derfor er dejligt, at han også synes, at vi kan opnå mere på og uden for banen.

Pep Guardiola er også selv lykkelig over, at kontrakten med Manchester City er blevet forlænget.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Lige siden jeg kom til Manchester City, har jeg følt mig så velkommen i klubben og i byen; fra spillerne, personalet, fansene, borgerne i Manchester, formanden og ejeren, siger Guardiola til klubbens hjemmeside.

– Siden da har vi opnået en hel del sammen, scoret mål, vundet kampe og trofæer, og vi er alle meget stolte af succesen.

– At have sådan en støtte er det bedste, en manager kan have. Jeg har alt, hvad jeg kunne tænke mig for at kunne gøre mit job godt, og jeg er ydmyg over den tillid, som ejeren, formanden, Ferran og Txiki har vist i mig ved at forlænge med to år mere.

– Udforingen for os er at fortsætte med at forbedre og udvikle os, og jeg er meget begejstret over at hjælpe Manchester City med det, siger Guardiola.

Pep Guardiola ankom til Manchester City i sommeren 2016, og siden da er det blevet til otte trofæer med klubben. Før da var han i Bayern München og FC Barcelona.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Før Spurs mod City: Gense ALLE 7 kasser fra det vilde CL-drama her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top