The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand trods nedtur: Vi viste mod og kvalitet

Den danske landstræner ser lyst på gårsdagens nederlag.

Danmark måtte i går aftes se sig slået af et stjernespækket belgisk landshold, som dermed snuppede førstepladsen i Gruppe 2 i Nations League, men på trods af nederlaget, så var der altså gode takter at spore hos Hjulmands tropper, og landstræneren var da også ved godt mod trods det ærgerlige resultat:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Først og fremmest stort tillykke til Belgien med gruppesejren og held og lykke til Final Four næste år. Vi håbede, at vi kunne få den plads, og vi forsøgte vores bedste.

– Jeg synes, vi spillede med en masse kvalitet og mod. Det er ikke let at komme bagud mod Belgien, men vi rejste os flot og kæmpede os tilbage med et mål og havde en kæmpe chance for at komme foran 2-1, siger Hjulmand på pressemødet efter kampen og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Vi startede anden halvleg rigtig godt, men så kom der er frispark. Der var lidt manglende erfaring eller koncentration i et splitsekund, og så var de foran 2-1. Vi forsøgte endnu mere og prøvede at åbne op, men til sidst var det ikke nok.

– Belgien viste deres kvalitet og fik sejren til sidst, men jeg er også nødt til at sige, at jeg har stor respekt for gruppen af spillere. Jeg har kun været involveret i otte kampe, og vi sluttede foran England i gruppen.

– Vi lavede mange gode ting dette efterår, og vi ser frem til 2021, som vi skal angribe, slutter Hjulmand.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gyldne gensyn med Zlatan, Ronaldinho og Kaká: Se CL-historiens bedste mål fra fjerde runde her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top