The perfect guide to the casino

Højbjerg: Stor anerkendelse til gruppen og træneren

Midtbanespilleren er tilfreds med Danmarks indsats i Nations League trods gårsdagens nederlag.

Danmark måtte i går aftes se sig slået af Belgien i kampen om førstepladsen i Gruppe 2 i Nations League, men på trods af det, så mener Pierre-Emile Højbjerg, at Danmarks indsats i turneringen har været mere end godkendt:

– Stor anerkendelse til gruppen og træneren. Vi slutter med ti point i en gruppe, der er blandt de bedste i Europa. Vi har kvalificeret os til første seedningslag i VM-seedningen, og vi har ét til gruppespil i Nations League A. Der er en masse hakker, vi kan sætte ved det her gruppespil.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Vi har formået at spille rent resultatmæssigt, men også spillemæssigt har vi gjort det, som træneren gerne ville have implementeret. Dynamikken som hold og personligheden på hver enkelt plads kommer mere og mere til udtryk.

– Det er fedt at have en træner, som giver spillerne lov at være sig selv, men samtidig er ret implementeret, i forhold til hvordan vi skal spille, og det har vi vist godt, siger Pierre-Emile Højbjerg på pressemødet efter kampen og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg synes, vi udvikler os godt og tager ansvar i positionerne. Vi lærer rigtig meget, og så har vi en gruppe spillere, der er utrolig åbne for at lære og arbejde hårdt. Jeg er sikker på, at der stadig er rigtig meget at komme efter med den her gruppe.

– Det er klart, at vi stadig har et lille stykke op til Belgien både kvalitetsmæssigt og erfaringsmæssigt, men at vi står her efter kampen og ikke er helt tilfredse er et eller andet sted også positivt, siger Højbjerg.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gyldne gensyn med Zlatan, Ronaldinho og Kaká: Se CL-historiens bedste mål fra fjerde runde her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top