The perfect guide to the casino

Christian Eriksen: Et spændende år under Hjulmand

Den danske landsholdsstjerne fortæller, at det har været et spændende år med Kasper Hjulmand i spidsen.

Danmark led i går aftes et ærgerligt nederlag til Belgien på 4-2, som medførte, at de danske drenge måtte tage til takke med en andenplads i Gruppe 2 i Nations League.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

På trods af nederlaget viste Danmark dog gode takter, og Christian Eriksen er også sikker på, at fremtiden ser positiv ud med Kasper Hjulmand i spidsen.

Det fortalte han umiddelbart efter kampen til Kanal 5:

– Vi kan se og lære meget fra Belgien omkring med kynismen, der gør, at hvis man vil op, hvor det er sjovt, så skal man have kynismen til at afgøre kampene, den mangler vi lige lidt, sagde Eriksen efter kampen til Kanal 5 og tilføjede:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Men det har været en spændende år, lige siden Hjulmand har taget over. Der er selvfølgelig en masse nye ting, vi lærer stille og roligt, men jeg synes egentlig, at vi er ved at have godt styr på, hvad det er, han vil. Nu skal vi bare have nogle flere resultater, men vi er på vej, sluttede den danske playmaker.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gyldne gensyn med Zlatan, Ronaldinho og Kaká: Se CL-historiens bedste mål fra fjerde runde her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top