The perfect guide to the casino

Vikarlandsholdsspiller med Brøndby-fortid stikker til ‘Zanka’ før landskamp mod Sverige

Vikarlandsholdsspilleren Daniel Holm, der er stor fan af Brøndby IF, stikker til Mathias ‘Zanka’ Jørgensen forud for onsdagens venskabskamp mod Sverige på Brøndby Stadion.

Daniel Holm var en del af vikarlandsholdet tilbage i 2018, og den tidligere Brøndby-spiller har siden den dag haft adskillige ‘beefs’ med FC København-spilleren Mathias ‘Zanka’ Jørgensen.

Det startede, da Daniel Holm skrev om landsholdsdebuten på Twitter, hvorefter ‘Zanka’ kvitterede med et ironisk tillykke.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Siden har der fulgt flere andre tweets, som blandt andet dette nedenfor, hvor Daniel Holm ønsker ‘Zanka’ tillykke med et selvmål, han scorede i sin tid i Düsseldorf.

Og nå ja, så var der også Daniel Holms store stikpille til Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, da han skulle argumentere for, at Brøndby-stopperen Andreas Maxsø skulle på landsholdet.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Nu fortsætter den tidligere Brøndby-spiller med at stikke til FC København-spilleren. Det sker i forbindelse med onsdagens landskamp mod Sverige, hvor Danmark er blevet ramt af et sandt coronahelvede og derfor har tilføjet flere reserver til holdkortet.

Ironisk indikerer han, at han bliver en del af truppen og skal stå side om side med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen på Brøndby Stadion.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Lindstrøm om drømmescoring: ‘Jeg har trænet ben, selv om man ikke kan se det’

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top