The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-boss langer ud efter Lars Seier

Den tidligere tekniske direktør i FC København, Johan Lange, er langt fra enig med Lars Seier, som søndag aften skrev på sin Facebook-profil, at ‘løverne var gået i stå’, mens ‘FC Midtjylland var Danmarks mest veldrevne klub’.

Lars Seier Christensen var oprevet efter FC Københavns enorme nederlag på 4-0 til FC Midtjylland søndag aften, og derfor gik han til tasterne for at komme ud med sin frustration.

Han skrev, at FC København var gået i stå, mens FC Midtjylland var Danmarks mest veldrevne klub. Det er en kommentar, som er faldet Johan Lange for brystet. Den tidligere FCK-boss er ikke enig.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Det er meget langtfra et billede, som jeg kan genkende. I sommer lå FC København nummer 30 på den europæiske rangliste over klubhold. Førsteholdet har været i Europa stort set hvert år, men har også i tre af de seneste fire år gået videre fra gruppen. Her er man blevet slået ud af henholdsvis Ajax, Atletico Madrid og Manchester United, siger Johan Lange til B.T.

Den tidligere tekniske direktør i klubben mener ydermere, at maskinrummet aldrig har været så stærkt i klubben, som det er i øjeblikket.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– En ting er at påstå, at FCK er gået i stå. Men når man kigger på FC Københavns maskinrum, så har du en talentafdeling, som aldrig nogensinde har stået bedre, end den gør lige nu. Der er en scoutingafdeling, som de sidste tre-fire år har fundet spillere, som i sommeren 2019 blev solgt for et markant trecifret millionbeløb. Jeg bliver personligt indigneret på deres vegne over, at de skal læse, at organisationen er gået i stå.

Johan Lange er i dag ansat som sportsdirektør for Aston Villa, hvor han har nydt stor succes med et par pletskud på transfermarkedet. Premier League-klubben spiller også med i den bedste halvdel i denne sæson.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top