The perfect guide to the casino

Brøndby-fan samlede ind til Riveros-gave: Derfor lukkede han indsamlingen efter en time

En Brøndby-fan samlede ind til en gave til Blás Riveros, og allerede en time senere lukkede han for indsamlingen. Gavemilde Brøndby-fans donerede nemlig rigtig mange penge. Også flere penge end man oprindeligt regnede med.

Blás Riveros er blevet slemt skadet for Brøndby IF, da de blå/gule søndag aften kørte OB af banen og vandt 3-1.

Den sydamerikanske back er blevet meldt ude i et års tid, og klubbens fans ønsker at støtte den unge spiller ved at give ham en gave.

Derfor igangsatte en Brøndby-fan en indsamling, hvor fansene kunne donere penge, hvorefter der ville blive købt en gave.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Målet var omkring 1000-15000 kroner, men allerede efter en time var indsamlingen stukket så meget af, at der stod over 8000 kroner på kontoen.

– Jeg havde håbet på 1000-1500 kroner, så ville der være til en buket blomster og en hilsen, siger Brøndby-supporteren Lasse Dvoracek, som står bag indsamlingen.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at han oprettede en Mobile Pay Box, så folk kunne donere til en gave, men allerede efter en time stod det enorme beløb på kontoen.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Derfor lukkede han straks i. Det var nemlig slet ikke planen at samle SÅ mange penge ind.

– Han får sikkert en fin løn, så det var mere symbolsk, så han ved, at der er nogen, der tænker på ham, siger han videre.

KLIK her og læs, hvad Brøndby-fansene har købt til deres nye, skadede spiller.

Brøndby-supporteren fortæller, at man kunne have samlet langt flere penge ind, og at indsamlingen gik viralt på Twitter, hvorfra de fleste donationer kom ind.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: HER BLIVER BLAS RIVEROS SKADET MOD OB – FORLADER BANEN I TÅRER!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top