The perfect guide to the casino

Brøndby-profil: Alt kan ske i pokalkampe

Ifølge Brøndby-spilleren Tobias Børkeeiet skal holdet levere en god indsats for at gå videre.

Her til aften spiller Brøndby IF pokalkamp mod upåagtede Ledøje Smørum fra Danmarksserien, og Tobias Børkeeiet mener, at Brøndby skal levere en god indsats for at vinde kampen.

– Det specielle ved de her kampe er jo, at alt kan ske, og derfor kan det føles som et lidt mere åbent opgør, da det hele afgøres over én kamp. Derfor er der også noget fornuftigt i at prøve at lukke den så tidligt som muligt, for modstanderen har alt at vinde og kan chokere ved en pludselig scoring, som vi så sidste år mod Skive. Så der er ingen tvivl om, at vi skal være klar fra start, siger han til Brøndbys egen hjemmeside.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Han forsikrer dog også, at Brøndby meget gerne skal kontrollere og dominere kampen, ligesom at en sejr er forventet.

– Alle spillere på holdet er godt klar over, at det ikke kommer til at blive en let kamp mod Ledøje Smørum. Vi skal derfor være ydmyge omkring opgaven, men det er samtidig også en kamp, som skal spilles på vores præmisser fra start af.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Det er en god mulighed for os, som ikke har spillet så meget i Superligaen, til at vise os frem, så det er selvfølgelig en chance, jeg skal gribe. Det er en fin mulighed, og hvis man spiller en god kamp senere i dag, kan det måske give flere minutter i Superligaen også, siger han.

Kampen spilles på Brøndby Stadion, men det bliver Ledøje Smørum som det officielle hjemmehold. Opgøret fløjtes i gang klokken 20:15.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frederiksen ‘har gjort et rigtig godt job’ – hør CV’s seneste kommentarer om Brøndby-trænerens fremtid.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top