The perfect guide to the casino

Champions League-brag mod Liverpool: FCM-stjernes far begraves

Frank Onyeka står over for en stor dag med blandede følelser.

FC Midtjylland-stjernen Frank Onyeka betræder her til aften græstæppet på Anfield, når ulvene fra heden møder Jürgen Klopp og Liverpool i Champions League, men den store aften står i skyggen af en stor familietragedie.

Den 22-årige midtbanespiller, der for nylig fik debut for Nigerias landshold, er nemlig langt væk hjemmefra, når hans far, Jerry Oneyeka, skal begraves.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Faren, der i sidste måned helt uventet stillede træskoene, skal nemlig begraves i hjemlandet Nigeria samme dag, som Frank Onyeka står over for karrierens største kamp.

Det fortalte FCM-stjernen efter Champions League-opgøret mod Atalanta, hvor han samtidig løftede sløret for hans forhold til sin far:

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Det var altid min far der støttede min drøm om at spille fodbold. Min mor accepterede det med tiden, men han var der altid, og han ville have været så stolt over at opleve det her, fortæller Frank Onyeka, der har aftalt, at familien sender ham små videoklip fra begravelsen.

– Han fik et hjerteanfald for et par år siden, men han var kommet over det. Så fik han i løbet af året problemer med at ilte blodet godt nok, og til sidst blev det så slemt, at han ikke overlevede det, fortæller FC Midtjylland-stjernen om tragedien.

Champions League-kampen mellem Liverpool og FC Midtjylland bliver fløjtet i gang klokken 21:00, og du kan følge opgøret på TV3+ og Viaplay.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Dreyer inden Liverpool-kamp: ‘Har drømt om at spille på Anfield siden barns ben’.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top