The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

her har du torsdagens rygtebørs.

Luis Suárez har ifølge The Independent været i forhandlinger med amerikanske Inter Miami, der har David beckham som med-ejer. Den uruguayanske angriber har fået at vide af FC Barcelona, at han ikke indgår i klubben planer for fremtiden.

Brasilianske Thiago Silva vil ifølge Sky Sports gennemgå lægetjek hos Chelsea torsdag, selvom Paris Saint-Germain forsøgte sig med en feberredning for at få veteran-forsvareren til at blive i klubben ved at tilbyde ham lønforhøjelse. (Thiago Silva var med til at spille Champions League-finale for PSG mod Bayern München søndag. Du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på siden).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Everton er i realitetsforhandlinger med Real Madrid i et forsøg på at overtage den colombianske angriber, James Rodriguez. Han blev topscorer ved VM i 2014, men han har ikke spillet ret meget i sidste sæson. TalkSPORT har historien.

Den tidligere FC Barcelona-angriber, Pedro, skifter fra Chelsea til AS Roma på en tre-årig kontrakt. Den historie har Sportsmole.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Angriberen Jamie Vardy har forlænget sin kontrakt med Leicester. Det skriver Sky Sports. Den hurtigtløbende angriber blev topscorer i Premier League i sidste sæson med 23 træffere. Den nye kontrakt løber til 2023.

AC Milan går med i budkrigen omkring den 21-årige spanske midtabnespiller, Brahim Diaz, fra Real Madrid. Han kom til klubben i sommer fra Manchester City, hvor han var i tre år, men ingen af stederne er han for alvor brudt igennem. Den historie har den engelsksporogede udgave af MARCA meget mere om.

Valencia bekræfter ifølge Goal, at de har solgt den spanske landsholdsangriber, Rodrigo, til Premier League-oprykkerne fra Leeds.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top