The perfect guide to the casino

Det tog mindre end et minut: Sådan gik Koemans samtale med Suárez

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Luis Suárez indgår ikke i FC Barcelonas planer for fremtiden, og han skal finde sig en ny klub. Det accepterer han, men han er sur over måden, det er foregået på.

Det tog mindre end et minut.

Det skriver spanske SPORT om den samtale, som FC Barcelonas nye træner, Ronald Koeman, havde med den uruguayanske angriber, Luis Suárez.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

På den tid lykkedes det for den hollandske træner at fortælle Luis Suárez, at han ikke indgik i planerne for næste sæson, og at han gerne må finde en anden klub.

Ifølge spanske SPORT accepterer Luis Suárez beslutningen med den begrundelse, at han ikke vil skade klubben. Derimod er han utilfreds med måden, det hele er foregået på.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Luis Suárez føler, at han er blevet gjort til syndebuk for FC Barcelonas ydmygende nederlag på 2-8 til Bayern München, og han føler også, at han havde fortjent en bedre behandling af klubben, hvor han trods alt er den spiller, der har scoret tredjeflest mål igennem tiderne.

Den 33-årige Luis Suárez og hans agenter har nu en måned til at finde en ny klub. I modsat fald hænger FC Barcelona og Luis Suárez på hinanden til næste sommer, hvor han har kontraktudløb.

(Du kan se en video om FC Barcelona øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top