The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Her har du torsdagens rygtebørs.

Hvis Lionel Messi vælger at forlade FC Barcelona oven på den skuffende sæson, kan der ifølge italienske Tuttomercatoweb blive tale om tre forskellige klubber, der kan overtage den 33-årige argentinske verdensstjerne. Det er Inter i Italien, Paris Saint-Germain i Frankrig og Manchester City i England.

Ifølge spanske Libero kan FC Barcelonas ankermand i forsvaret, Gerard Piqué, ende hos Premier League-oprykkerne fra Fulham. Den 33-årige spanier har lidt erfaring med Premier League, da han som ung spillede 12 kampe for Manchester United. (u kan se alle ti mål fra FC Barcelonas nederlag til Bayern München på videoen øverst på siden).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Manchester United er klar til at skrive en fire-årig kontrakt med Dean Henderson, som i den foregående sæson var udlejet til Sheffield United med stor succes. Han skal i givet fald tage kampen op om målmandsposten med spanske David De Gea. The Sun har mere om sagen.

Både Chelsea og Atlético Madrid har ifølge italienske Calciomercato den 26-årige offensive midtbanespiller Federico Bernardeschi fra Juventus på radaren.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Sport Witness skriver, at Roma kan være interesserede i Arsenals græske forsvarsspiller, Sokratis Papastathopoulos, fordi den italienske hovedstadsklub frygter at miste Chris Smalling. De har lejet englænderen af Manchester United i den forgangne sæson, og de er interesserede i at købe ham permanent, men noget kunne tyde på, at det bliver for dyrt.

Brighton siger ifølge TalkSPORT, at klubben ikke vil sælge af med anfører Lewis Dunk, som Chelsea ellers har været ude efter. Klubben vil som udgangspunkt heller ikke sælge Ben White, som har været udlejet i sidste sæson til Leeds, som gerne vil købe ham. Og det er der en håndfuld andre klubber, som også gerne vil.

Manchester Uniteds reservemålmand, Sergio Romero, vil gerne have mere spilletid. Ifølge The Sun er Chelsea, Leeds og Eberton interesserede i den 33-årige argentiner.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top