The perfect guide to the casino

Sétien får sparket efter katastrofen: Barcelona-præsident vil personligt forhandle med Koeman NU

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

FC Barcelona vil fyre Quique Sétien, og præsident Bartomeú vil personligt forhandle med Ronald Koeman om at overtage trænerjobbet allerede nu.

Det var kulminationen på en skidt sæson, da FC Barcelona fredag aften tabte 2-8 til Bayern München i kvartfinalen i Champions League, og derfor skal der gøres noget hos de tidligere Champions League-vindere.

Spanske SPORT skriver, at klubben som det første vil af med både træner Quique Sétien og sportsdirektør Éric Abidal. Meningen er herefter, at klubben vil hente den tidligere storspiller, Ronald Koeman, som træner.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det bliver bare ikke så nemt.

Ronald Koeman er for tiden træner for det hollandske landshold, som står til at komme til EM-slutrunden til næste år. Der skal derfor penge til at få ham ud af kontrakten før tid.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Dertil kommer også, at Ronald Komean selv har sagt, at han ikke på nuværende tidspunkt kunne tænke sig at træne sin tidligere klub.

Der skal ske en udrensning af truppen, og selvom det skulle lykkes at få penge for nogle af de nuværende stjerner, så bliver det svært at få råd til at købe nogle nye. Derfor må en ny træner i høj grad klare sig med de spillere, klubben allerede har, og som de får op fra ungdoms-akademiet, La Masia.

Endelig er der præsident-valg i klubben senest til næste sommer. Og det kan blive et problem for Ronald Koeman, hvis en ny præsident hellere vil have en anden mand i spidsen. Så har han sagt ja til et projekt i Barcelona, der ikke blev til ret meget, og han vil samtidig gå glip af EM med Holland.

(Du kan øverst på siden se og høre interview med Ronald Koemans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Michael Laudrup, om fremtiden for klubben(.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top