The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Her har du mandagens rygtebørs.

FC Barcelona er ifølge spanske El Mundo Deportivo klar til at skille sig af med Luis Suárez som den første efter blamagen på 2-8 mod Bayern München i Champions League.

Dean Henderson er klar til at komme hjem til Manchester United for at tage kampen op mod den nuværende førstemålmand, David De Gea. Det skriver Daily Mail. Den engelske keeper var i den netop overståede sæson udlejet til oprykkerne Sheffield United, hvor han gjorde det glimrende.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Men også Kasper Schmeichel kan ende i Manchester United. Og hans nuværende klub, Leicester, har kig på den spanske Sevilla-målmand Sergio Rico som afløseren, hvis han skulle ende med at skifte klub. Chelsea har også været nævnt som ny klub for den danske landsholdsmålmand. Den historie har Daily Mirror.

Semifinalisterne i Champions League, RB Leipzig, er klar til at gå ind i kampen for at få fat i den tidligere FCM-angriber, Alexander Sørloth. Nordmanden har kontrakt med Crystal Palace, men han var i den forgangne sæson udlejet til tyrkiske Trabzonspor. Sky Sports har mere om den sag.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Borussia Mönchengladbach planlægger ifølge franske Le10Sport et bud på Lyon-angriberen Maxwell Cornet, som scorede det første mål, da den franske klub slog Manchester City 3-1 i Champions League-kvartfinalen. Den tyske klub har allerede kvalificeret sig til næste sæsons Champions League. For at hans nuværende klub skal gøre det samme, skal de vinde den igangværende turnering.

The Sun skriver, at både Chelsea og Everton har kig på den tidligere engelske landsholdsmålmand, 37-årige Ben Foster fra Watford, der rykkede ud af Premier League.

Mere The Sun og mere Chelsea. London-klubben har også kig på Brightons anfører, den 28-årige midterforsvarer, Lewis Dunk, fra Brighton.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top